Lehetőség sportösztöndíjra

2022.12.07.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a 2023–2024-es tanévben is – csakúgy, mint az elmúlt három évben – sportösztöndíjat hirdet meg leendő hallgatói számára.

Az egyetem kiemelt feladatának tekinti, hogy segítse a továbbtanulás előtt álló kiemelkedően sikeres sportolókat. Általános tendencia, hogy a profi sport és tanulás nehezen összeegyeztethető, és emiatt sokan választás elé kényszerülnek.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem célja, hogy a sportösztöndíj által segítse a leendő sportolók duális karrierépítését: a felvételi eljárás során az NKE valamely nem önköltséges szakát megjelölő, a felvételi alapkövetelményeket teljesítő és a sportösztöndíjat elnyerő felvételizők számára az egyetem biztosítja a választott szakra való felvételt.

Az ösztöndíjat elnyert hallgatóknak sportkarrierjük mellett így lehetőségük van egy olyan egyetemi képzést is elvégezni, mellyel valódi hivatást szerezhetnek, ezzel jó eséllyel érvényesülhetnek majd sportpályafutásuk után a civil életben is.

A részletes pályázati felhívás az alábbi linken érhető el: https://www.uni-nke.hu/oktatas/sportosztondij A Sportösztöndíj rendszer a 2023/2024. tanév általános felvételi eljárása során is elérhető.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram