Látványos záróünnepséggel ért véget a világfesztivál

2022.06.26.

A kedden felkészítő edzőtáborral és nemzetközi edzői szemináriummal kezdődött világfesztivál vasárnap este látványos záróünnepséggel ért véget a megnyitóról már megismert Széchenyi téren.

A ceremónia keretében Dézsi Csaba András, Győr polgármestere Szvitacs Alexa paralimpiai bronzérmes asztaliteniszező páros partnereként a négyszeres világbajnok Jónyer István és kétszeres vb-aranyérmes Klampár Tibor alkotta kettős ellen váltott néhány labdamenetet, majd Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Nátrán Roland, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke, a sportág nemzetközi szervezetének (ITTF) alelnöke mondott beszédet.

Várkonyi Attila (DJ Dominique) felkonferálására sorra érkeztek a produkciók a színpadra: láthattuk a Bronsis együttes, a Győri Balettiskola, valamint a Győri Nemzeti Színház stúdiójának előadását. A műsort Freddie, a népszerű énekes zárta.

Az ünnepségen nyolc alkalommal is felhangzott valamely nemzet himnusza, hiszen ezen a rendezvényen tartották a zárónapi egyesek eredményhirdetését, illetve osztották ki a világfesztivál különdíjait.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram