Közel volt az elődöntő

2015.11.14.

Póta Georgina és Ruta Paskauskiené közel volt ahhoz, hogy párosban elődöntőbe jusson a stockholmi World Tour-versenyen, de végül fejet kellett hajtaniuk lengyel ellenfeleik előtt.

Pótáék a nyolcaddöntőben az első kiemeltet búcsúztatták, így joggal remélhettük, hogy meg sem állnak az elődöntőig, döntőig. Az első szettet elveszítették Katarzyna Grzybowska és Natalia Partyka ellen, ezután azonban fordítottak, egy játékra kerültek tehát a legjobb négytől. Az utolsó lépést viszont nem tudták megtenni, a lengyelek egyenlítettek, a döntő játszmában pedig már egyértelműen jobbak voltak.

„Az első szettben voltak szettlabdáink, a döntő játszmában meg türelmesebben játszottak, Partyka ránk indított néhány banán fonákot, és ezt nem éreztük" – mondta Téglás Péter.

Az elődöntőben aztán a lengyelek is búcsúztak, a Lin Ye, Zhou Yihan szingapúri kettőstől 3:1-re kaptak ki.

WORLD TOUR, SWEDISH OPEN, STOCKHOLM
NŐI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Katarzyna Grzybowska, Natalia Partyka–Póta Georgina, Ruta Paskauskiené (magyar, litván) 3:2 (16:14, 4:11, 9:11, 11:7, 11:5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram