Kisházi Beatrix életműdíjat kapott

2018.07.08.

A Magyar Edzők Társasága a dr. Kemény Dénes által vezetett Mesteredzői Kollégium javaslatára Edzői Életmű Díjat adományozott Kisházi Beatrixnak.

Kisházi Beatrix (férjezett nevén Kecskés Gáborné) a Testnevelési Egyetem hagyományos diplomaosztó-ünnepségének keretében vehette át a kitüntetést és a vele járó 100 ezer forint pénzjutalmat.

„Hatalmas elismerés és megtiszteltetés ez a díj, nem is gondoltam volna, hogy valaha ilyet kapok – mondta Kisházi Beatrix.Már játékosként tudtam, hogy a visszavonulásom után edzőként akarom folytatni a pályafutásomat. A Statisztikánál egy edzői csapat dolgozik, amelyben mindenkinek megvan a maga erőssége. Én a védőjátékban voltam jó, így velem a pörgetést lehetett gyakorolni és tökéletesíteni.”

A díjazott elmondta még, hogy minden nagyobb eredményt sikernek tekint edzőként, de annak különösen szokott örülni, ha egy tanítványa olimpián vehet részt, mivel az ő játékoskorában az asztalitenisz még nem szerepelt az ötkarikás játékok műsorán.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram