Kiizzadták Ecsekiék

2021.10.27.

Madarász Dóra egyesben, valamint két férfi párosunk van még versenyben a tuniszi WTT-versenyen.

A főtáblán egyesben két kiemelt játékosunk volt érdekelt. Majoros Bence minimális különbséggel kikapott a német Fanbo Mengtől, Madarász Dóra viszont négy játszmában legyőzte az olasz Debora Vivarellit. A nyolcaddöntőben jóval nehezebb dolga lesz, ugyanis a német válogatottat nemrég Európa-bajnoki címig vezető Nina Mittelhammal találkozik.

Madarásznak a figyelmét mindenesetre már nem kell megosztania, mivel Hartbrich Leonie-val női párosban, Ecseki Nándorral pedig vegyes párosban búcsúzott.

A férfi párosoknál ellenben két egységünk is bejutott a legjobb nyolc közé. Az Ecseki, Szudi kettős első kiemeltként a vártnál jobban megszenvedett a Puerto Ricó-i Brian Afanadorral és Daniel Gonzálezzel. A magyar fiúk 2:1-es szetthátrányból fordítottak, a negyedik szettet 15:13-ra megnyerve. A selejtezőből induló Juhász Patrik és Majoros Bence négy szettben lépett túl a finn színeket képviselő Oláh Benedeken és Alex Naumin.

WTT CONTENDER TUNIS 2021
FÉRFI EGYES
1. forduló
Majoros Bence–Meng (német) 2:3 (8, –10, –5, 9, –9)

FÉRFI PÁROS
Nyolcaddöntő
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Afanador, González (Puerto Ricó-i) 3:2 (–7, 6, –11, 13, 5)
Juhász Patrik, Majoros–Naumi, Oláh (finn) 3:1 (9, 10, –6, 9)

NŐI EGYES
1. forduló
Madarász Dóra–Vivarelli (olasz) 3:1 (–8, 9, 6, 9)

NŐI PÁROS
Nyolcaddöntő
Hartbrich Leonie, Madarász–Moret, Trigolosz (svájci, fehérorosz) 2:3 (8, –5, 13, –2, –5)

VEGYES PÁROS
Nyolcaddöntő

Ecseki, Madarász–Lebesson, Yuan (francia) 1:3 (–10, –10, 8, –8)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram