Kihívás az összefogásért

2020.03.24.

A Fúzió Hallgatói Közösség felhívása:

Tisztelt Sportolók!

Közösségünk, a „Fúzió Hallgatói Közösség” tizenegy hazai egyetemen működik, ahol a diákoknak szervezünk különböző közösségépítő, szakmai és közéleti programokat. E nehéz időszakban mindennél fontosabb a közösségeink összetartása, még akkor is, ha a személyes találkozásokra most nincs lehetőség. Az egymásra utaltság lehetőséget is jelent, hogy közösen lépjünk fel és hangsúlyozzuk: csak összefogással vészelhetjük át a járványügyi veszélyhelyzetet.

A szurkolók felnéznek, hallgatnak Rátok, hiszen sok ezer fiatalnak a példaképei vagytok. Követnek Titeket az online térben is, ezért szeretnénk együtt, Veletek közösen megnyerni ezt az újabb csatát.

Egy kihívást indítottunk útjára a közösségi médiában #fuziochallenge és #kihivasazosszefogasert elnevezéssel, melybe minden sportág jeles képviselőjét szeretnénk bevonni. A lényeg, hogy a fiatalok számára megfogalmazott videóban mondjátok el gondolataitokat, miért fontos most is, a pályán kívül a fegyelmezett védekezés, hozzáállás, és komolyan kell vennünk a járványveszélyt, ezért otthon kell maradnunk. Hiszen ezekben a nehéz időkben kiemelten fontos a társadalmi felelősségtudat és az összefogás egymásért.

Majd ezt követően további két sportoló kihívására lenne szükség a videóban, egy nekik szóló apró személyes üzenettel, hogy csatlakozzanak ehhez a nemes célhoz. A videó zárásaként légy szíves, mondjátok el: a „Vigyázzatok magatokra, szükségünk van Rátok!”  mottót.

Arra szeretnénk kérni, hogy a videó posztolásakor a leírásban szerepeltessétek a #fuziochallenge és #kihivasazosszefogasert hashtageket.

Bízom abban, hogy kezdeményezésünk céljával egyetértetek, és csatlakoztok hozzá!

Sportbaráti üdvözlettel, a FÚZIÓ-közösség nevében:

Tordai Máté
országos koordinátor
Fúzió Hallgatói Közösség

Budapest, 2020. március 24.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram