Kecskeméti siker a Gyula ellen

2021.05.15.

A Kecskeméti Spartacus 15:3-ra nyert a Gyula ellen az NB II Délkeleti csoportjában. A kecskeméti csapat beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

18. forduló: Gyulai Asztalitenisz Klub - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

2021.05.15. Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Gyulai AK - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér       3/15

Győztese, Kspari:       Márkus Enikő 4/4, Jádi Dominik 4/3, Szűcs Bence 3/2, Gyetvai Ákos 4/3, Drabant Anita 1/1, Drabant/Füle, Gyetvai/Jádi páros 1/1 - 1/1.

Gyulai AK: Dr. Váradi Zsolt 4/3, Styr György 4/0, Tóth Jenő 4/0, Dihel Mihály 4/0,

Dr. Váradi / Tóth és a Dihel/ Styr párosok 1/0,1/0.

A 18. fordulóban, idegenben került volna sor a mérkőzésre, de a Gyulai csapatnak terem gondjai miatt a pályaválasztás felcserélésére került sor.

A forduló előtt a Gyulai a 8. helyen áll.

Az őszi fordulóban nagyon szoros mérkőzésen sikerült győzni a Sparinak. Most is erre készültek a játékosok. A párosainknak sikerült megnyerni a mérkőzéseit, ami nagyban hozzájárult a jó kezdéshez. Márkus Enikő az első mérkőzésen Styrt verte, akinek ősszel sikerült minden mérkőzést megnyerni. Dr. Váradi védekező stílusa ellen Gyetvai nem találta az ellenszert. Jádi és Drabant is magabiztosan nyert.

A következő fordulókban is Dr. Váradi tudott győzni a Gyulai csapatból. Szoros mérkőzéseket játszottak a többiek is de a Gyulaiaknak nem sikerült nyerni. Az utolsó fordulóban Dr. Váradi és Márkus mérkőzés a veretlenek csatája volt, amelyből Enikőnek sikerült döntő szettben nyerni.

Végeredmény: Gyulai AK- Kspari 3/15.

Fodor Miklós edző: Gyulai csapaton érezhető volt az edzés hiány és Sarkadi hiányzása. Küzdelem volt minden mérkőzés és a hazai pálya most nekünk kedvezett. Márkus Enikő ismét bizonyított nem talált legyőzőre. Jádi Dominik hullámzó összpontosítással játszott, a Dr. Váradi ellen döntő szettben maradt alul. Szűcs Bence és Gyetvai Ákos jó versenyzéssel nyerték meg azokat a mérkőzéseiket, amelyeket nekik számoltunk a mérkőzés előtt.

A végeredmény nem tükrözi, hogy milyen szoros mérkőzések voltak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A folytatás 2021. május 29-én a Békési csapat ellen lesz Kecskeméten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram