Kecskeméti győzelem

2020.09.19.

Férfi NB II-es csapatbajnoki mérkőzés, 2020.09.19., Kecskemét
Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér–Vecsési Sport Egyesület I. 13:5
Kecskeméti győztesek:
Jádi Dominik 4/4, Drabant Anita 4/4, Miskolci Kristóf 2/2, Gyetvai Ákos 4/1, Szűcs Bence 2/0, Jádi-Gyetvai, Márkus-Drabant páros 1-1.
Vecsési győztesek: Herczeg Attila 4/2, Spengler György 4/2, Urbán László 4/1, Hegedüs Tamás 4/0.

A 3. fordulóban a sparisok hazai pályán fogadták a vecsési csapatot. Az legutóbbi bajnokságban szoros mérkőzéseket játszott egymással a két együttes. Jádi és Drabant verhetetlen volt a mai napon, Miskolci, ameddig játékban volt, hozta a mérkőzéseit, a helyén Szűcs kapott játéklehetőséget. Gyetvai egy mérkőzést nyert, és szoros további szetteket sikerült játszania. Szűcsnek nem sikerült nyerni, de szorongatta a rutinosabb vecsésieket.

Fodor Miklós edző: – Szoros mérkőzésre volt kilátás. Az ellenfél rutinos versenyzőkből áll, és különböző stílusban játszanak. A végeredmény nem tükrözi, hogy a szetteken belül milyen kiélezett küzdelem volt, amelyben a fiataljainknak sikerült felülkerekedni. Drabant és Jádi a végjátékokban többször is fordítani tudott és megnyerték a szetteket. Két lejátszott mérkőzés után veretlen a csapat. Gratulálok mindenkinek, aki jelen volt és játszott.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram