Karantén, kiesés

2022.03.20.

„Vegyes okokból” kifolyólag befejezték szereplésüket a dohai WTT Contender-versenyen a magyar játékosok.

Lakatos Tamás az idén márciusi második dohai WTT-versenyen is végig a katari fővárosban tartózkodik majd, ám sajnos nem azért, mert a döntőig menetel valamelyik számban – ahogy tette azt az előző WTT Feeder-viadalon férfi párosban az argentin Horacio Cifuentes oldalán –, hanem azért, mert karanténba került.

Mint megírtuk, Lakatos párosban továbbjutott Cifuentesszel a selejtező első fordulójából, utána viszont pozitív lett a Covidra elvégzett gyorstesztje, így az egyéni mérkőzésére már nem tudott kiállni. Azóta a PCR-tesztje is pozitív eredményt hozott, így a párostól is vissza kellett lépnie, karanténba került, amelyből leghamarabb egy hét elteltével szabadulhat.

Bálint Bernadett az asztalnál búcsúzott egyesben és párosban is. Előbbi versenyszámban a selejtező második fordulójában az indiai Archana Girish Kamathtól kapott ki döntő szettben, párosban pedig a luxemburgi Vivien Scholz társaként a francia Pauline Chasselin, Prithika Pavade kettőstől szenvedett 3:0-s vereséget.

WTT CONTENDER DOHA 2022
NŐI EGYES SELEJTEZŐ
2. forduló
Bálint Bernadett–Kamath (indiai) 2:3 (4, –3, 7, –6, –4)

NŐI PÁROS SELEJTEZŐ
2. forduló
Bálint, Scholz (magyar, luxemburgi)–Chasselin, Pavade (francia) 0:3 (–12, –7, –6)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram