Jön a Magyar Parasport Napja

2023.02.04.

A Magyar Paralimpiai Bizottság, a FODISZ szakmai támogatásával, az idei évben is megszervezi a Magyar Parasport Napja (MPN2023) eseményeit.

Az MPN2023 keretében 2023. február 22-re meghirdetik a Lélekmozgató programot, melyben az óvodások, általános és középiskolások testnevelésórán kipróbálhatják az MPB által ajánlott sportjátékokat, vagy osztályfőnöki óra keretében érzékenyítő programon vehetnek részt. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is számítanak a felsőoktatási intézmények részvételére a Lélekmozgató programban. A Lélekmozgató programról bővebb információ a FODISZ weboldalán érhető el.

Az MPN2023 nagykövetei világklasszis vívóink, Krajnyák Zsuzsanna és Szatmári András.

Ebben az évben is megszervezik a hagyományos nemzetközi konferenciát CSR for parasport címmel. A konferencián több hazai, CSR tevékenységben élen járó, a parasportmozgalmat támogató nagyvállalat képviselője tart előadást, de a témáról sportolói oldalról is hallhatunk majd véleményt. A konferencián adják át a Magyar Paralimpiai Bizottság 2022. évi díjait, és ezen az ünnepségen veheti át díját a 2022. év parasportedzője is.

A részletes meghívó ide kattintva tölthető le.

A konferencia időpontja: 2023. február 22., szerda 14 óra
A konferencia helye: Magyar Sport Háza I. emeleti konferenciaterem (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)
MPN2023-regisztráció: MPN2023 Konferencia Regisztráció

A szervezők várnak mindenkit szeretettel az elhunyt paralimpiai bajnokok tiszteletére megszervezett koszorúzási ünnepségen is, melyet 2023. február 22-én, 9:30-tól tartanak az Olimpia Parkban.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram