Jöhetnek az első kiemeltek

2022.06.16.

A Madarász Dóra, Póta Georgina kettős bejutott a női párosok negyeddöntőjébe a zágrábi WTT-versenyen, a többi számban azonban befejezték szereplésüket a mieink.

Madarászékra két a húszas évei elején járó francia várt Leili Mostafavi és Audrey Zarif személyében a női párosok nyolcaddöntőjében. A szoros első játszma után a másodikat is sikerült megnyerniük, a franciák ezután már csak szépíteni tudtak, 3:1 lett ide. A negyeddöntőben az első helyen kiemelt japán Ito Mima és Hajata Hina lesz a magyar duó ellenfele.

Póta egyesben is csütörtökön mutatkozott be a zágrábi versenyen. A lengyel Natalia Bajorral fordulatos mérkőzést vívott, az első játszmát megnyerte, utána viszont neki kellett kapaszkodnia azért, hogy legyen döntő szett. Lett, de az sajnos nem a javára dőlt el, így Bajor jutott be a legjobb 16 közé.

Vegyes párosban András Csaba és Imre Leila a második kiemelt hongkongi Wong Chun Ting, Doo Hoi Kem kettőssel találkozott, amely ellen egy szoros szett megnyerésére futotta az erejükből.

WTT CONTENDER ZAGREB 2022
NŐI EGYES
A 16 közé jutásért
Póta Georgina–Bajor (lengyel) 2:3 (6, –9, –9, 9, –6)

NŐI PÁROS
Nyolcaddöntő
Madarász Dóra, Póta Georgina–Mostafavi, Zarif (francia) 3:1 (10, 6, –7, 5)

VEGYES PÁROS
Nyolcaddöntő
András Csaba, Imre Leila–Wong Chun Ting, Doo Hoi Kem (hongkongi) 1:3 (–8, –6, 10, –4)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram