Indul a Sportszülők Akadémiája

2023.12.21.

A Magyar Edzők Társasága 2024-ben elindítja a „Sportszülők Akadémiája” rendezvénysorozatot.

A rendezvények minden hónap harmadik csütörtökén 18-20 óráig lesznek, jelenléti formában a Magyar Sport Házában és online is követhetően a MET YouTube-csatornáján.

A rendezvényeken neves edzők, sportszakemberek és sportolók tájékoztatják a szülőket a gyermekük sportolásával kapcsolatos tudnivalókról, tanácsokat, információkat adnak ahhoz, hogy a szülők minél hatékonyabban tudjanak együttműködni az edzővel, a sportegyesülettel, segítve ezzel gyermekük sportolásának eredményességét.

A rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kezdeményezés mellé állt a Magyar Olimpiai Bizottság, az Országos Sportegészségügyi Intézet, a Sportegyesületek Országos Szövetsége, a sportorvos.hu portál sportszülők rovata, és a MET szeretné megnyerni a sportszövetségek és sportegyesületek támogatását is.

A Sport TV a rendezvénysorozatot beharangozó beszélgetést készített az ötletgazdákkal, Dr. Kovács Krisztina sportpszichológussal és Köpf Károly MET főtitkárral:

Az első rendezvény időpontja: 2024. január 18. 18-20. óráig.

A témák: Milyen sportszülő vagyok? Milyen a jó utánpótlásedző?

Előadók: Dr. Kovács Krisztina sportpszichológus és Dr. Kemény Dénes mesteredző.

Az I. félévi rendezvényprogram rövidesen elérhető lesz a Magyar Edzők Társasága honlapján (magyaredzo.hu).

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram