Indul a Pingpong Palánták program, jön a Nebuló Kupa

2021.04.16.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség új utánpótlás-fejlesztési programot indít, valamint országos vetélkedőt szervez a legfiatalabb korosztálynak.

A MOATSZ szakmai- és edzőbizottsága valamint a MOATSZ elnöksége elfogadta azt a javaslatot, hogy sportágunk nemzetközi tendenciáihoz igazodva, valamint az edzéselméleti és a gyermekek mozgás-motorikus, valamint mentális-lelki fejlődésének törvényszerűségeit is figyelembe véve kerüljön bevezetésre a legfiatalabb korosztályhoz tartozók felkészítésének és versenyeztetésének komplex programja.

Ehhez kapcsolódóan került kiírásra a Pingpong Palánták elnevezésű, a 2021–2022-es idényben induló utánpótlás-fejlesztési program, amelyben az 5-7 éves kezdő játékosok vehetnek részt. A sikeres pályázókkal a MOATSZ együttműködési megállapodást köt, melyben rögzítésre kerülnek a támogatással kapcsolatos részletek és az ezekkel összefüggő elvárások.

Szintén a legfiatalabbak fejlődését célozza a szeptember elejére kiírt Nebuló Kupa, amelyen a hagyományos mérkőzések mellett különböző ügyességi feladatokban is összemérhetik tudásukat az U9-es és U10-es korosztályba tartozók.

Pingpong Palánta Program pályázati jelentkezési lap

Pingpong Palánta Program pályázati felhívás

Nebuló Kupa versenykiírás

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram