Ifjúsági ranglistaversenyek: színvonalban nem volt hiány

2014.09.22.

Bár a horvát nemzetközi utánpótlás-bajnokság miatt sok volt a hiányzó a fiúk és a lányok ifjúsági ranglistaversenyén is, Szombathelyen, illetve Szekszárdon egyaránt színvonalas küzdelmek zajlottak a hét végén.

A fiúk vasi versenyén a védekező stílusú játékosok közül ketten is a legjobb négy közé kerültek, s közülük Makk Benedek (KSI SE) megnyerte a viadalt, az esélyesebb Kramarics Gergő (Univer-Sport Kft.) pedig harmadik lett. A győzteshez hasonlóan várakozás fölött szerepelt a második helyezett Bruckner Vince (BVSC-Zugló SI) és a másik bronzérmes, Both Levente (Malév SC) is.

A lányok viadalán a Varasdról egyenesen Szekszárdra utazó Fehér Zsófia (A. S. E. Orosháza) diadalmaskodott Nagypál Csilla (Jászkun Volán SC) előtt. Utóbbi húga, Márta a dobogó harmadik fokára állhatott, egyetemben a statisztikás Számely Annával. Érdekesség: párosban a Nagypál-nővérek győztek.

Eredmények:

FIÚK

LÁNYOK

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram