Halasztás: Veterán Országos Bajnokság

2020.09.18.

Tisztelt Sporttársak! A járványügyi helyzet fokozatos romlása miatt egyeztetve a Veterán Bizottsággal és a torna főszervezőjével arra az elhatározásra jutottunk, hogy a 2020. október 9-10-re tervezett békéscsabai Veterán Országos Bajnokság későbbi intézkedésig elhalasztásra kerül.

Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen egy remek szervezés mellett zajló kiváló sport és baráti találkozóról van szó évek óta. Most azonban az látszik, hogy a mindennapi élet fenntartása és az esetszámok emelkedése mellett a legsúlyosabb esetekre lesz fókuszálva, így az eseményeinket is érintő központi rendelkezések nélkül a felelősséget mérlegelve, saját hatáskörben kell meghoznunk azokat a döntéseket, amelyekkel csökkenthetjük a megbetegedések kockázatát.

Ebből a szempontból az Országos Bajnokság korosztályi összetétele révén fokozott kockázati tényezőt jelent és a tesztelési nehézségeket (időbeli átfutás és költségek) és idősebb sporttársaink egészségének védelmét is figyelembe véve egyidejűleg több korosztály versenyeit megnyugtató módon sajnos nincs jelenleg lehetőség megrendezni.

Tisztában vagyok vele, hogy mindenki nagyon nehéz időszakon van túl és, hogy a visszarendeződés milyen nehéz, de kérem a sportági szereplők megértését és együttműködését a kérdésben.

Köszönettel és üdvözlettel:
Lajtai Kristóf
főtitkár

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram