HALASZTÁS: Serdülő fiú és leány CSB és MOATSZ Kupa

2021.11.29.

Tisztelt Sporttársak!

Az elmúlt hétvégi Ifjúsági CSB és MOATSZ Kupa résztvevőinél jelentkező sajnálatos COVID esetekre, az ebből adódóan felmerülő lehetséges kontaktokra, továbbá az NB-s csapatbajnokság egyes mérkőzéseinél, a megbetegedésekből adódóan bejelentett halasztási kérelmekre, és a hétvége adatai alapján közzétett pozitív esetszámokra, valamint a járványhelyzet jelenlegi alakulására tekintettel a december 4-5-re tervezett Serdülő fiú és leány CSB és MOATSZ Kupa versenyei elhalasztásra kerülnek.

Az ezt követő, az idei évben még hátralévő egyéni versenyek esetében (a Serdülő Országos CSB-t is ideértve) a MOATSZ Vezetősége mérlegeli a tornák megrendezésének lehetőségét, az ezekkel kapcsolatos döntésekről pedig folyamatosan tájékoztatást ad majd.      

Az NB-s csapatbajnokság tekintetében korábbi eljárásrendünknek megfelelően betegség miatt engedélyezett a mérkőzések más időpontban való lejátszásának kérelem útján való benyújtása és engedélyeztetése a pozitív esetek igazolásával (hivatalos PCR teszt) egyidejűleg.

Megértésükért és együttműködésükért előre is köszönettel!

Üdvözlettel:

a MOATSZ Vezetősége

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram