Gyere önkéntesnek a WTT-versenyekre!

2022.07.01.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség önkéntesek jelentkezését várja a július 8. és 23. között Budapesten megrendezendő három WTT-versenyre, amelyeken világsztárok sora szerepel majd. Íme, a felhívás:

Kedves Sportbarátunk!

2019-ben nemzetközi tekintetben sportágunk központja Budapest volt (World Tour, egyéni világbajnokság, veterán Európa-bajnokság). A Covid-járványhelyzet miatt a 2020-as év elején még megrendezésre kerülhetett World Tour-versenyünk, ezt követően azonban 2021 augusztusában kerülhetett csak sor újra kiemelt hazai rendezésű felnőtt nemzetközi eseményre. A nemzetközi szövetség új versenyrendszerében a WTT Contender budapesti tornája a sorozat első európai állomásaként vonult be a sportág történetébe. Ezúton is köszönet mindazoknak, akik idejüket és energiájukat nem kímélve önkéntesként közreműködtek ezeknek a tornáknak a megrendezésében.

2022 júliusában ismét lehetőség nyílik arra, hogy egy nagyszabású világesemény részese legyen/legyél. A WTT European Summer Series keretében megrendezésre kerülő három esemény (Star Contender, Feeder Tour és Champions) valamennyi a világranglistán szereplő játékos számára versenylehetőséget biztosít beleértve a világ legjobbjait is.

Jelentkezz önkéntes munkára, tapasztald meg közvetlen közelről az asztalitenisz-versenyek speciális légkörét, találkozz a nemzetközi élvonallal!

WTT European Summer Series
Budapest 2022

Várjuk jelentkezéseteket!

A versenynek a közelmúlt világeseményeihez hasonlóan része lesz az úgynevezett multiball system, ahol a teniszhez hasonlóan labdaszedők segítségével válik gyorsabbá a játék. Komoly, valóban felelősségteljes munkához jutnak az ebben szerepet vállaló fiatalok, gyerekek, hiszen a verseny lebonyolítása és a világ legjobbjainak versenyzése szempontjából a feladat kulcsfontosságú. „Cserébe” nagy élmény részesei lehetnek labdaszedőink, akik testközelből figyelhetik a sztárok játékát, közelről érezhetik át a küzdelmek során jelentkező feszültséget.
A Champions-verseny végjátékára (elődöntők, döntők), tehát a torna legjobbjaival zajló végjátékára azok jelentkezése élvez majd elsőbbséget, akik a verseny korábbi szakaszaiban is közreműködnek.

Várjuk jelentkezésedet a további pozíciókra is:
• Call Area - Versenybírói munkába való bekapcsolódás
• Call Area – Versenyterem-beléptetés koordinálása
• Practice Area – Teremfelügyelet (maszkhordás ell., tisztaság ell., catering ellátás ell.)
• Bejárat – „Forgalomirányító” (tájékoztatásban segít, akkred. kártyák felügyelete)

Keressük a korábbi világversenyeink alatt már rutint szerzett, tapasztalattal rendelkezőket, de a lehetőség bárki előtt nyitva áll, aki szeretne rendezvényszervezésből tapasztalatot szerezni, szakmai kapcsolatokra szert tenni vagy csak érdeklődik a sportág iránt.

Az esemény ideje: 2022.07.08 – 2022.07.23.

Az angol nyelvtudás feltétel a versenyterembe történő beléptetésnél, a versenybírói központban (Call Area) való munkánál, illetve az eredményközlő program kezelésénél!

Jelentkezésedet küldd a nemeth.balazs@moatsz.hu címre:
• Név
• Születési dátum
• Nyelvtudás
• Napok, melyeket vállalni tudsz dátum szerint!

(Egy nap két műszakból áll: 08:00 – 15:00+ebédet; 15:00 – 22:00+vacsorát tartalmaz)

Közösségi szolgálat igazolási és iskolai kikérő igényedet kérlek. előre jelezd! Szállás biztosítására a szervezők részéről nincs lehetőség!

Dolgozzunk együtt egy sikeres rendezvényért!

Sportbaráti üdvözlettel:
Magyar Asztalitenisz Szövetség
Pannonsport Kft.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram