Fontos tudnivalók a Pongerről

2022.03.17.

A 2022-es őszi szezontól már csak a központi NSR rendszerrel harmonizáló Ponger rendszer működtetését tervezi a Magyar Asztalitenisz Szövetség.

Tisztelt Sporttársak!

A Nemzeti Sportinformációs Rendszer (továbbiakban NSR) elindításával párhuzamosan a Magyar Asztalitenisz Szövetség 2022 első félévében tervezi új nyilvántartási és nevezési rendszerének, a Ponger rendszernek elindítását, bevezetését. A Ponger rendszer célja, hogy egy egységes, naprakész, felhasználóbarát, az állami és sportági rendszerek között átjárhatóbb, gyorsabb adatnyilvántartási, adatközlési működés valósulhasson meg.

Az NSR-rel kapcsolatos állami feladatok teljeskörű megvalósítását tehát egy új, saját sportági információs rendszer támogatja majd, ezért a 2022. első féléves tesztidőszakot követően a 2022-es őszi szezontól már csak a központi NSR rendszerrel harmonizáló Ponger rendszer működtetését tervezi a MOATSZ.      

Az NSR rendszerhez hasonlóan a Ponger rendszerbe történő regisztráció elengedhetetlen feltétele lesz a sportági csapat- és egyéni versenyrendszerben való részvételnek!

Fontos kiemelni, hogy a Ponger rendszer személyes alapú, egyéni regisztrációhoz kötött, ezért kérjük az asztalitenisz-társadalom valamennyi szereplőjét, a tagszervezetek képviselőit, a kiskorúak esetében a szülők, törvényes képviselők közreműködését abban, hogy 2022. április 4-i (hétfő) határidővel a regisztrációs folyamat lezárulhasson.

Levelünk mellékleteként küldjük a regisztrációhoz szükséges részletes leírást. Az ezzel kapcsolatos felmerülő további kérdéseket, észrevételeket a moatsz@moatsz.hu e-mail-címre kérjük megküldeni.

Az együttműködést ezúton is köszönjük!

Budapest, 2022. március 16.

Üdvözlettel:
Lajtai Kristóf, főtitkár

A Ponger használati útmutatója – benne a regisztráció menetével – ide kattintva tölthető le.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram