Folytatódik a HISZEK program

2022.07.18.

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütemét. A programon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis és közepes sportegyesületek utánpótlásbázisának megtartását vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram az idei évben már 246 950 806 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft, és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetségkiválasztáshoz, tehetséggondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A program támogatási időszaka: 2022. január 1. – 2022. december 31.

A programra jelentkezés határideje: 2022. augusztus 22., hétfő

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

SOSZ-tagsággal nem rendelkező sportszervezetek részére a kedvezményes jelentkezést abban az esetben tudják biztosítani, ha tagfelvételi jelentkezésüket a HISZEK Benned Sport Programra jelentkezést megelőzőleg eljuttatják a SOSZ elnökségéhez.

A tagfelvételi eljárás megindításához látogassanak el a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalra.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram