Felegyi Gábor új pozíciót kapott az ITTF-nél

2020.07.18.

Ideiglenes jelleggel Felegyi Gábort nevezték ki a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) versenyigazgatójává.

Felegyi Gábor 2019 szeptemberében csatlakozott a nemzetközi szövetséghez mint a világbajnokságokért felelős projektmenedzser, most pedig új megbízatást kapott. A versenyigazgatói poszton a ciprusi Viki Eleftheriadét váltja, aki 11 évig szolgálta az ITTF-et.

A MOATSZ korábbi főtitkára elsődlegesen azon dolgozik majd, hogy még 2020-ban újraindulhasson a vérkeringés a nemzetközi versenyéletben, természetesen a biztonsági szabályok teljes betartása mellett. Ezenkívül szorosan együttműködik majd a tervek szerint 2021-től induló WTT-versenyeket szervező részleggel.

„Először is szeretnék köszönetet mondani Vikinek az ITTF-nél végzett fantasztikus munkájáért, egy különösen jól működő versenyigazgatóságot hagyott ránk – idézi az ITTF honlapja Felegyi Gábort. – Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ideiglenesen irányítom a csapatot, és izgalommal töltenek el a kitűzött céljaink. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a nemzetközi asztalitenisz-események megrendezésének újbóli biztosítása mellett, és az elsődleges célom, hogy ezt minél hamarabb megtehessük biztonságos körülmények között.”

Steve Dainton, az ITTF ügyvezetője szerint Felegyi Gábor az asztaliteniszben és azon kívül is rengeteg tapasztalatot halmozott fel, aminek köszönhetően irányítása alatt továbbra is gördülékenyen működik majd a szövetség versenyigazgatósága, és első osztályú versenyeket biztosít majd a sportolók és szurkolók számára.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram