Február 19-én lesz Pazár Sándor temetése

2021.02.08.

Február 19-én, pénteken, 11:45-kor temetik a rákoskeresztúri Új Köztemetőben Pazár Sándort, aki január 6-án 87 éves korában hunyt el.

A Bp. Spartacus korábbi elnökét, a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) korábbi alelnökét, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli tagját, a SOSZ saját halottjának tekinti.

Pazár Sándor 1933. szeptember 29-én született Budapesten. A Bp. Spartacus elnöki tisztségét 1966-tól töltötte be a klub fennállásának végéig. A fővárosi klub a fénykorában több mint húsz szakosztályt működtetett, ezek közül a legeredményesebbek az úszók voltak – itt készült Egerszegi Krisztina is –, de vízilabdában, asztaliteniszben, birkózásban, kajak-kenuban, kézilabdában, sakkban és teniszben is voltak kiemelkedő sportolóik. A műhely több olimpiai és világbajnokot, érmest nevelt, és sok olimpia után volt a legeredményesebb pontszerző klubok élmezőnyében.

Kérjük, hogy amennyiben a temetésen részt kívánnak venni, jelezzenek vissza részünkre a COVID szabályok betartásának koordinálása céljából.

Üdvözlettel:
Nagy József s.k.
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Szervezetfejlesztési és képzési igazgató

Cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.
Tel.: +36 1 460 6813

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram