Fair Play felhívás 2022

2023.01.20.

A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére.

2023. február 28-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2022-es évre vonatkozó Fair Play díjakat. Pályázni a következő kategóriákban lehet:

1. Fair Play cselekedet
2. Életmű díj
3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
4. Fair Play a szabadidősportban
5. A sport szolgálatában
6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén

„A MOB Fair Play Bizottság immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, az egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Biztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi Fair Play cselekedetről, akkor legyen szíves ossza meg velünk. A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen!” – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.

Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérjük azt is küldjék el nekünk. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2023. február 28-ig, az alábbi címre eljuttatni:

Magyar Olimpiai Bizottság

MOB Fair Play Bizottság
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
e-mail: gabor.deregan@fairplayinternational.org                                                         

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram