Elutazott a Budaörs

2021.12.09.

Az SH-ITB Budaörsi SC női csapata csütörtök este útnak indult Spanyolországba, ahol péntek este már asztalhoz is lép a házigazda Reus Ganxets Miro ellen az Európa-kupa 2. szakaszának B-csoportjában. Imre Leila a negyeddöntőben vereséget szenvedett a düsseldorfi WTT Feeder-versenyen.

A budaörsiek három játékossal (Póta Georgina, Fazekas Mária, Dari Helga), Bachman Péter vezetőedzővel, Somlyó Gergely klubelnökkel és Szvitán Krisztina szakosztályvezetővel repültek el Spanyolországba.

A hazaiak elleni nyitó meccset követően szombaton az osztrák Villach, vasárnap pedig a pozsonyi Stolnotenisové Centrum SKST lesz a magyar bajnokcsapat ellenfele.

A csoportból az első két helyezett jut tovább, a Budaörsnek nem is lehet más a célja, mint ennek kiharcolása. Ha sikerrel járnak, akkor januárban az oda-vissza vágós negyeddöntőben folytathatják nemzetközi szereplésüket.

EURÓPA-KUPA, NŐK
2. SZAKASZ, B-CSOPORT
December 10., péntek
18.00: SH-ITB Budaörsi SC–Reus Ganxets Miro (spanyol)
December 11., szombat
11.00: SH-ITB Budaörsi SC–TTC NanoTech Villach (osztrák)
December 12., vasárnap
18.00: SH-ITB Budaörsi SC–Stolnotenisové Centrum SKST Bratislava (szlovák)

Imre Leila két szép győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé egyéniben a Düsseldorfban zajló WTT Feeder-tornán. A negyeddöntőben már sajnos nem volt esélye, az első fordulóban Hartbrich Leonie-t búcsúztató ausztrál Yangzi Liu ellen négy szett alatt tíz pontot tudott megnyerni.

WTT FEEDER DÜSSELDORF
NŐI EGYES
Negyeddöntő
Imre Leila–Liu (ausztrál) 0:4 (–3, –2, –3, –2)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram