Élsportoló diákok, figyelem!

2019.11.27.

A „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíjpályázatot hirdet immáron hetedik alkalommal.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság mint az alapítvány stratégiai partnerei és főtámogatói is aktívan részt vesznek a pályázati folyamatokban.

Az ösztöndíjprogramba olimpiai és paralimpiai sportágak olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.

A pályázathoz szükséges dokumentumok megtekinthetők és letölthetők a BOM Alapítvány weboldaláról is: http://www.bomalapitvany.hu/hu/jelentkezes

Ahol a teljes képzési időre, a teljes képzés tandíjára lehet pályázni, elég egyszer pályázni, és több millió forint értékű támogatásban részesülhet a sportoló!

Pályázati időszak: 2019. november 15. – 2020. január 15. között

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram