Elődöntős az Ecseki, Madarász duó

2022.07.20.

Az Ecseki Nándor, Madarász Dóra vegyes páros bejutott a budapesti WTT Feeder-torna elődöntőjébe.

Az Ecseki, Madarász duó a keddi nyolcaddöntőben egy német kettőst búcsúztatott, a szerdai nyolcaddöntőben pedig a lengyel Jakub Dyjas és Natalia Bajor volt az ellenfele. Nem tűnt lehetetlen küldetésnek, és a mieink meg is ragadták az esélyt. A második játszmát ugyan elbukták, másik hármat viszont simán megnyertek, így készülhetnek az elődöntőre, amelyben a dél-koreai An Dzse Hjun, Csoi Hjo Dzso páros vár rájuk.

Ecseki férfi párosban is érdekelt volt a negyeddöntőben, de Szudi Ádámmal – akivel első kiemeltként indultak – csak az első játszmát sikerült hozniuk, ezt követően már nem volt esélyük a kínai Lin Si-tung és Hszü Jing-pin ellen.

Egyesben Nagyváradi Mercédesz jutott csak túl a keddi nyitó fordulón, a második körben azonban ő is kiesett. A tajvani Liu Hszing-jin dolgát nem tudta megnehezíteni. Érdekesség, hogy női egyesben a legjobb 16 közé csak ázsiai játékos jutott be.

A budapesti WTT-versenyekre jegyeket a helyszínen és online lehet vásárolni.

A WTT-versenyeken kötelező a maszkhasználat!

WTT FEEDER, BUDAPEST
FÉRFI PÁROS
Negyeddöntő
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Lin Si-tung, Hszü Jing-pin kínai) 1:3 (6, –4, –3, –4)

NŐI EGYES
A 16 közé jutásért
Nagyváradi Mercédesz–Liu Hszing-jin (tajvani) 0:4 (–6, –4, –2, –3)

VEGYES PÁROS
Negyeddöntő
Ecseki, Madarász Dóra–Dyjas, Bajor (lengyel) 3:1 (5, –8, 4, 5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram