Elődöntőbe jutott az Ecseki, Imre duó

2022.03.03.

Ecseki Nándor és Imre Leila elődöntőt játszott a vegyes párosok között az ománi Maszkatban zajló WTT-versenyen.

A vegyes párosunk csak csütörtökön kezdte meg szereplését, mivel a nyolcaddöntős szingapúri ellenfele visszalépett. A negyeddöntőben a második helyen kiemelt Sathiyan Gnanasekaran és Manika Batra volt a mieink ellenfele. A két indiai tavaly augusztusban Budapesten megnyerte az első európai WTT-torna vegyes páros versenyszámát, a döntőben Ecsekit és Madarász Dórát legyőzve. Ecseki most Imre oldalán 3:1-es győzelemmel vágott vissza nekik.

Az elődöntőben egy másik indiai egység volt ez ellenfél Manav Vikash Thakkar (a képen) és Archana Girish Kamath személyében. Sajnos az ő játékuk már kevésbé feküdt a mieinknek, akik nem nyertek szettet ellenük.

Férfi párosban Majoros Bence és Anders Lind a selejtezőben aratott két győzelemmel együtt három siker után esett ki. A negyeddöntőben a belga Cédric Nuytinck és a lengyel Jakub Dyjas 3:0-ra győzött a magyar, dán kettős ellen.

Szintén a legjobb nyolc között vérzett el az Imre Leila, Nagyváradi Mercédesz női párosunk. A kínai Csang Zsuj, Kuaj Man duótól ugyanolyan simán kaptak ki, mint a selejtezőben, ám így is nagy skalppal zárták az ománi szereplésüket, hiszen – miután szerencsés vesztesként főtáblára jutottak – a nyolcaddöntőben a második kiemelteket búcsúztatták.

WTT CONTENDER MUSCAT 2022
FÉRFI PÁROS
Negyeddöntő
Majoros Bence, Anders Lind (magyar, dán)–Nuytinck, Dyjas (belga, lengyel) 0:3 (–7, –4, –8)

NŐI PÁROS
Negyeddöntő
Imre Leila, Nagyváradi Mercédesz–Csang Zsuj, Kuaj Man (kínai) 0:3 (–3, –6, –6)

VEGYES PÁROS
Negyeddöntő
Ecseki Nándor, Imre Leila–Gnanasekaran, Batra (indiai) 3:1 (9, 10, –10, 3)
Elődöntő
Ecseki, Imre–Thakkar, Kamath (indiai) 0:3 (–9, –7, –5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram