Elengedte a kezét, Habesohn bánta

2020.10.14.

András Csabának nemcsak idehaza ment remekül a játék az utóbbi hetekben, hanem német klubjában is, amelyet a legjobb nyolc közé segített a Német Kupában.

Az utolsó ifjúsági hónapjaiban járó reménység a válogatottbeli társaihoz hasonlóan végigdolgozta a nyarat, aminek az őszi versenyeken beérett a gyümölcse. Előbb megnyerte a Budapest-bajnokságot, majd döntőt játszott a hazai top 16 bajnokságon, legutóbb pedig a TTC Fortuna Passau színeiben a Német Kupa nyolcaddöntőjében legyőzte a kétszeres Európa-bajnok Daniel Habesohnt. Egyesben és párosban is.

„Nem volt könnyű meccs – emlékezett vissza András Csaba a világranglista-36. osztrák elleni egyéni mérkőzésére. – Végig azt éreztem, hogy teszi rám a nyomást, muszáj volt tartanom az előnyömet. Nagyon fáradt voltam fizikailag. Nem ment úgy a lábam, ahogy szokott, nem tudtam rendesen ráállni a labdákra, ezt a meccset most próbáltam mentálisan kiszedni. Örülök, hogy nem a legjobb játékommal, de mentális képességgel sikerült.”

A Kossuth Rádió által készített teljes beszélgetés az alábbi videóra kattintva hallgatható meg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram