Elbúcsúztak párosaink

2016.01.23.

A Lakatos Tamás, Szudi Ádám és a Madarász Dóra, Pergel Szandra duó sem tudta borítani a papírformát a párosok negyeddöntőjében a World Tour-sorozat budapesti állomásán.

Párosban befejezték szereplésüket a magyarok. A negyeddöntőbe a férfiaknál és a nőknél is egy-egy kettősünk jutott be, de az elődöntőhöz nagy bravúrra lett volna szükségük.

Madarász Dóra és Pergel Szandra ellenfele az első helyen kiemelt Dzson Dzsi Hi és Jang He Un volt. Az utolsót leszámítva mindegyik szett szoros volt, a harmadikat meg is nyerték a mieink, de a dél-koreaiak igazolták a papírformát.

Ugyanezt megtette a tajvani Csen Cseen-an és Cseang Hung-csie. A tajvani pár harmadik kiemeltként indult a férfiaknál, és 3:0-ra nyert Lakatos Tamás és Szudi Ádám ellen.

A budapesti World Tour-versenyen így már csak Kosiba Dániel van versenyben, ő a program szerint 14 órától játszik a férfi egyes nyolcaddöntőjében a nigériai Quadri Arunával.

ITTF WORLD TOUR HUNGARIAN OPEN (MAJOR)
4. NAP, A MAGYAROK EREDMÉNYEI

FÉRFI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Csen Cseen-an, Cseang Hung-csie (tajvani)–Lakatos Tamás, Szudi Ádám 3:0 (11:6, 11:7, 11:8)

NŐI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Dzson Dzsi Hi, Jang He Un (dél-koreai)–Madarász Dóra, Pergel Szandra 3:1 (11:7, 13:11, 9:11, 11:4)

FÉRFI EGYES
NYOLCADDÖNTŐ
Kosiba Dániel–Quadri Aruna (nigériai) 14.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram