Egyesben nincs főtáblásunk a férfiaknál

2021.03.07.

Egyéniben egyik magyar férfijátékos sem jutott főtáblára a Dohában zajló WTT Star Contender versenyen.

Ha Szudi Ádám és Majoros Bence is nyert volna a férfi egyes selejtező második fordulójában, biztos lenne egy főtáblásunk, hiszen a két magyar egymással találkozott volna a kvalifikáció harmadik, azaz utolsó körében. Ehelyett az vált biztossá a második forduló után, hogy az erősebb nem képviselőinél nem lesz főtáblásunk, ugyanis Szudi 3:1-re kikapott az ecuadori Alberto Minótól, Majoros pedig döntő szettben az iráni Nima Alamijantól. Alamijan aztán 3:0-ra megverte Minót, így ő van ott a főtáblán.

A hölgyeknél Pergel Szandra a selejtező első fordulójában erőnyerő volt, a másodikban pedig három szettben alulmaradt a román Adina Diaconuval szemben.

Egyesben így csak Madarász Dóra főtáblás a mieink közül, ő a dél-koreai Kim Ha Jonggal kezd hétfőn. Férfi párosban Ecseki Nándorra és Szudi Ádámra a svéd Falck, Karlsson duó vár a nyolcaddöntőben, női párosban Madarászra és Pergelre a dél-koreai Sin Ju Bin és Dzson Dzsi Hi, míg vegyes párosban a Szudi, Pergel kettősre egy selejtezős duó.

WTT STAR CONTENDER, DOHA
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ

Szudi Ádám–Mino (ecuadori) 1:3 (9, –7, –9, –7)
Majoros Bence–N. Alamijan (iráni) 2:3 (5, –8, –8, 11, –9)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ

Pergel Szandra–Diaconu (román) 0:3 (–6, –3, –4)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram