Egyéni versenyrendszer tavaszi mérkőzései

2021.04.19.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket/Benneteket, hogy az egyéni versenyrendszer keretében, egyeztetve az utánpótlás szakágvezetőkkel is a tavaszi időszakban már csak a Felnőtt Országos Bajnokság és a férfiak versenyének selejtezője kerül megrendezésre.

Mint az bizonyára mindenki számára ismert a vírus harmadik hulláma a fiatalabb korosztályok számára is komoly veszélyt jelent, így bármilyen utánpótlás esemény május közepe előtti biztonságos megvalósítása nem képzelhető el. Ugyanakkor a nemzeti csapatbajnokságok befejezésének szándéka, a rájátszás időpontjaival együtt versenynaptárilag majd több hétvégés elfoglaltságot jelent a hátralévő időszakban.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség 2021 májusától újra elindítja utánpótlás versenyrendszerét és tekintve, hogy júliusban az Ifjúsági és Serdülő Európa-bajnokság is megrendezésre kerül (Varazdin), így a nemzetközi versenylehetőségek (portugál, osztrák, szlovén, cseh) közül egy-egy utazás az EB-re való felkészülést szolgálja majd.

A fentiek alapján a hazai versenyrendszer főbb eseményei májustól a következők lesznek:

  • 2021. május 15-16. Női NB I észak-keleti régiójának elmaradt fordulói
  • 2021. május 22-23. Női NB I rájátszás
  • 2021. május 22-23. Országos Bajnokság területi selejtezői (férfiak)
  • 2021. május 28-30. Női Extraliga 11-14 fordulói
  • 2021. június 2-4. Felnőtt női és férfi Országos Bajnokság
  • 2021. június 12-13. Férfi és Női Extraliga Final Four

Megértésüket köszönjük!
Budapest, 2021. április 18.
Üdvözlettel:
a MOATSZ Vezetősége

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram