Egy pontra voltak a döntőtől

2022.11.04.

Ecseki Nándornak és Madarász Dórának egy pont hiányzott ahhoz, hogy a vegyes párosok között döntőbe jussanak a szlovéniai WTT-tornán.

Az Ecseki, Madarász kettős a csütörtöki nyolcaddöntőben egy szlovák párost győzött le, pénteken pedig előbb Borgar Haug és Liu Yangzi várt rá a negyeddöntőben. A norvég, ausztrál ellenfél csak egy játszmát tudott nyerni, a magyar páros 3:1-gyel jutott be az esti elődöntőbe.

Ott az első kiemelt Sathiyan Gnanasekaran és Manika Batra állt az asztal túloldalán. A tavalyi budapesti WTT Contender-verseny döntőjében Madarászék a két indiaitól kaptak ki 3:1-re, most pedig ismét ők örülhettek, pedig a mieink jobban megszorították őket. Olyannyira, hogy a döntő szettben szinte végig ők álltak jobban, mérkőzéslabdájuk is volt, ám 12:10-re kikaptak.

Ezzel a magyar küldöttség befejezte a Nova Gorica-i szereplését, az Ecseki Nándor, Szudi Ádám férfi párosunk ugyanis korábban a negyeddöntőben négy játszmában kikapott a japán Sinozuka Hiroto és Togami Sunszuke duótól.

WTT CONTENDER NOVA GORICA 2022
FÉRFI PÁROS
Negyeddöntő
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Sinozuka, Togami (japán) 1:3 (11, –8, –8, –11)

VEGYES PÁROS
Negyeddöntő
Ecseki, Madarász Dóra–Haug, Liu (norvég, ausztrál) 3:1 (5, 6, –10, 9)
Elődöntő
Ecseki, Madarász–Gnanasekaran, Batra (indiai) 2:3 (–6, 8, –6, 9, –10)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram