Egy budapesti szórakozóhelyen rendezik a Kopogós Európa-bajnokság döntőit

2017.10.17.

A pingpong történelemben először fog előfordulni, hogy egy szórakozóhelyen rendezik egy verseny döntőit, ráadásul itthon nálunk, Budapesten.

A szervezők – Fazekas Péter, Urbán Gergely és Szép Gábor – nem kis fába vágták a fejszéjüket, szeretnék, ha az első alkalommal megrendezendő 2017. november 25-26-i Kopogós Európa-bajnokság mindenki számára emlékezetes maradna. Ezért a végső küzdelmeket vasárnap délután 16.30-as kezdettel (a negyeddöntőktől az elődöntőkön át a döntőig) egy ismert hazai szórakozóhelyen, a Népligetben található Liget Clubban bonyolítják. Az esemény magas színvonalon történő megrendezése érdekében a mérkőzések szüneteiben egy konferanszié és egy profi Dj fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A minél látványosabb show érdekében pedig fényeffektekkel kívánják a szervezők még élvezetesebbé tenni a rendezvényt.

Bár a nevezéseket csak bő egy hónap múlva zárják le a szervezők, már most legalább tíz ország jelezte indulási szándékát hazánkon kívül, Máltától Írországon át Franciaországig. A hatalmas buli mellett azért is érdemes indulni a versenyen, mert az első négy helyezett automatikusan résztvevője lesz a 2018. január 27-28-i londoni világbajnokságnak.

A verseny végeztével pedig a szórakozásé lesz a főszerep, hiszen a szórakozóhelyen hatalmas afterparty veszi kezdetét.

A kétnapos verseny előcsatározásait (szombaton és vasárnap délelőtt) Budapesten, a Marczibányi téri Ormai László  Asztalitenisz-csarnokban tartják.

A nevezéseket a kopogoseb@gmail.com email-címre várják a szervezők.

Nevezési határidő: 2017. november 20., hétfő éjfél.

A nevezési díj átutalás esetén:
Egyéni szám: 6 000 Ft/fő
Páros szám: 1 500 Ft/fő

A nevezési díj befizetése a verseny napján a helyszínen készpénzben:
Egyéni szám: 9 000 Ft/fő
Páros szám: 3 000 Ft/fő

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram