Ecseki és Madarász negyeddöntős

2022.03.28.

Az Ecseki Nándor, Madarász Dóra kettős bejutott a vegyes párosok negyeddöntőjébe a Star Contender besorolású dohai WTT-versenyen. A Madarász, Póta duó a hölgyeknél a legjobb 16 között búcsúzott.

A Madarász Dóra, Póta Georgina női párosunk az első idényét tapossa így együtt, a dohai nyolcaddöntőben két jóval összeszokottabb játékossal találkoztak a második helyen kiemelt Archana Girish Kamath és Manika Batra személyében. A két indiait Imre Leila és Nagyváradi Mercédesz március elején az ománi WTT Contender-viadalon 3:0-ra legyőzte, Pótáéknak azonban nem sikerült ez a bravúr. Bár az első szettet megnyerték, utána Batráék akarata érvényesült, viszonylag simán fordítottak.

Madarász este vegyes párosban lépett színre Ecseki Nándor párjaként, mégpedig a szingapúri Pang Yew En Koen és Lin Ye ellen. Az ázsiai ellenfelet is egy bal- és egy jobbkezes játékos alkotta, ám ezzel nagyjából ki is merült a hasonlóságok köre. A mieink ugyanis ezen a napon jóval magasabb szinten űzték ezt a játékot, és imponáló magabiztossággal hozták a meccset.

Hasonló teljesítménnyel a negyeddöntőben a spanyol Álvaro Robles, Maria Xiao duót is le lehet győzni.

WTT STAR CONTENDER DOHA 2022
NŐI PÁROS
Nyolcaddöntő
Madarász Dóra, Póta Georgina–Batra, Kamath (indiai) 1:3 (10, –7, –7, –5)

VEGYES PÁROS
Nyolcaddöntő
Ecseki Nándor, Madarász Dóra–Pang, Lin (szingapúri) 3:0 (3, 6, 5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram