Dari tartja jó formáját

2023.02.07.

Majoros Bence, Dari Helga és Imre Leila is sikerrel vette a jordániai WTT-verseny selejtezőjének nyitó körét.

Majoros Bence négy játszmában jutott túl Abdulaziz Bu Sulajbin, és a következő ellenfele is szaúd-arábiai lesz, a 25 éves balkezes Ali al-Hadravi. Ecseki Nándor kevésbé volt szerencsés a sorsolással, ugyanis a kínai Vang Csen-cövel került össze, akit nem tudott megszorítani.

Hogy a kínaiakat is el lehet kapni, azt Dari Helga bizonyította be, aki a múlt héten oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Budaörs bejutott az Európa-kupa elődöntőjébe, most pedig három szettben intézte el Csang Hsziang-jüt. A német Wan Yuan ellen folytathatja jó sorozatát.

Imre Leila is készülhet a selejtező második fordulójára, a szerb Andrea Todorovics után az indiai Reeth Tennison vár rá. Hartbrich Leonie számára egyesben véget ért az ammani torna, miután döntő szettben alulmaradt a hongkongi Ng Wing Lammal szemben.

Madarász Dóra a selejtező első kiemeltjeként a kvalifikáció első fordulójában erőnyerő volt, kedden a második fordulóban a Srí Lanka-i Ishara Madurangival találkozik.

WTT CONTENDER AMMAN 2023
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló

Ecseki Nándor–Vang Csen-cö (kínai) 0:3 (–5, –6, –7)
Majoros Bence–Bu Sulajbi (szaúd-arábiai) 3:1 (6, –6, 12, 10)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló

Dari Helga–Csang Hsziang-jü (kínai) 3:0 (8, 7, 12)
Imre Leila–Todorovics (szerb) 3:0 (9, 5, 6)
Hartbrich Leonie–Ng (hongkongi) 2:3 (–9, 6, –9, 5, –3)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram