Csúcsra járatták az asztalokat

2019.02.11.

A múlt hétvégén igazi pingpongünnep volt Dágon, ahol nyolc csapat több mint ötven játékosa (megyei és NB-s), sok-sok néző, jó hangulat, hatalmas akarat és lelkesedés, valamint Somosi Miklós, a magyar felnőtt férfiválogatott edzője várta a játékosokat és az érdeklődőket. Szombat délelőtt Dág négy csapatához egy-egy ellenfél érkezett edzőmérkőzésre.

Íme, a helyi klub beszámolója:

A bajnokságokban részt vevő csapatainkhoz erre a napra próbáltunk erősebb ellenfeleket hívni edzőpartnernek. Köszönet minden CSAPATNAK, hogy elfogadták a meghívásunkat, és egy nagyot küzdöttünk ezen a délelőttön. Mint az az eredményekből is látszik, csapataink nem vallottak szégyent!

Dág IV. csapata átesett a „tűzkeresztségen” és lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Az ellenfél jóval tapasztaltabb, rutinos „öreg rókákból” álló csapata előtt most fejet kellett hajtani, de a mérkőzés arra jó volt, hogy játékosaink fel tudták mérni, hogy hol is tartanak játéktudásilag. Jöhet az edzés!

Az ebéd és némi pihenés után ismét benépesedett a csarnok. Köszönet minden NB-s és megyei játékosnak, aki elfogadta meghívásunkat és vállalta az edzőpartner szerepét ezen a napon. A Somosi Miklós által vezetett edzésen utánpótlásgyerekeink és megye II-III-as játékosaink kaptak egy kis ízelítőt abból, hogy milyen is az, ha komolyan veszik az edzést... 🙂

Miklós remek edzést vezényelt játékosainknak! Sok-sok tapasztalatot szereztünk, amit már a következő edzésen beépíthetünk az itt folyó munkába. Köszönet a felénk mutatott türelemért és alázatért, ahogy a válogatott játékosok után az amatőr játékosainkhoz viszonyult és „fertőzte” őket tovább a játék szeretetével! Bízunk benne, hogy még sok edzést vezet nálunk! Mi sok szeretettel várjuk legközelebb is!

Az edzőmeccsek, a profi edzés megvolt, jövő héten kezdődhet bajnokság!
HAJRÁ, DÁG!!!

Az edzőmérkőzések eredményei:
Dág I–Tardos (NB III) 9:9
Dág II–Mogyorósbánya (megye II) 8:10
Dág III–Lábatlan (megye III) 9:9
Dág IV (hobbi)–Kesztölc (megye III) 1:17

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram