Budaörsre érkezik a BL-címvédő

2019.10.08.
2019-budaors

A Budaörsi Sport Club ünnepi közgyűlésen köszöntötte az egyesület szakosztályait, sportolóit, edzőit és támogatóit a klub fennállásának 95. évfordulója alkalmából.

Somlyó Gergely a Budaörsi Sport Club elnöke a többi szakosztály mellett az asztalitenisz kiemelkedő nemzetközi sikerességét is méltatta, és sportdiplomáciai sikernek tartja, hogy a rendezvényt jelenlétével megtisztelte Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, a MOB sportigazgatója.

Az asztalitenisz-szakosztály női csapata október 22-én 18 órai kezdettel mint aktuális ETTU-kupa-bronzérmes csapat a budaörsi sportcsarnokban mérkőzik meg a Bajnokok Ligája címvédőjével, a lengyel Tarnobrzeg gárdájával. Ezen a mérkőzésen az SH-ITB Budaörsi 2i SC célja nem lehet más, minthogy a lehető legnagyobb mértékben megnehezítse a jóval esélyesebb lengyel csapat dolgát. A Pergel Szandra, Fazekas Mária, Lovas Petra, Nagyváradi Mercédesz és Surján Szabina alkotta csapat a keddi hazai mérkőzést követő vasárnap a francia Metz városában vendégszerepel Európa legrangosabb nemzetközi kupájában.

Büszkék vagyunk arra, hogy zsinórban 17-szer képviselhetjük Budaörs városát, a Budaörsi Sport Clubot, támogatóinkat és a magyar asztaliteniszt az ETTU nemzetközi kupáiban – áll az egyesület közleményében.

A Budaörsi Sport Club elnöksége és az asztalitenisz-szakosztály nagy szeretettel vár mindenkit a díjmentesen megtekinthető idei első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésükre.

2019-budaors-tarnobrzeg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram