BL-csapataink Spanyolországba utaznak

2022.08.04.

Az SH-ITB Budaörsi SC női együttese és a PTE-PEAC Kalo-Méh férficsapata is Spanyolországban játssza majd a csoportmérkőzéseit a Bajnokok Ligája első szakaszában.

Csütörtökön az európai szövetség (ETTU) luxemburgi központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája és az Európa-kupa csoportjait. A női kiemelési lista 11. helyén található budaörsiek a spanyol Linares, a görög Panathinaikosz és az osztrák Bodensdorf társaságában a C-csoportba kerültek, amelynek a Linares lesz a házigazdája.

A férfiaknál 19.-ként rangsorolt PTE-PEAC szintén a Bajnokok Ligája első csoportkörében kezdi meg a szereplését. A D-csoportban a francia Cergy, a cseh El Nino Praha és a spanyol Irun lesz a pécsiek ellenfele, a mérkőzéseket Irunban rendezik.

A csoportok első helyezettjei jutnak tovább a második csoportkörbe, amelyben a férfiaknál és a nőknél is az első nyolc kiemelt bekapcsolódik a küzdelmekbe. A második, harmadik és negyedik helyezettek az Európa-kupában folytathatják szereplésüket.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram