Bejutott a Szekszárd a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

2017.02.10.

Hazai pályán 3-0-ra győzött a SZAC a francia TT Saint Quentin csapatával szemben a Bajnokok Ligája-negyeddöntő második mérkőzésén péntek este. A Franciaországban elért bravúrt sikerült megismételni Szekszárdon is.  

„Különösen büszke vagyok arra, hogy Madarász Dóra ma szerintem körülbelül a világ negyven legjobb játékosa közé tartozik, még ha a világranglistás helyezése nem is ezt mutatja. Fantasztikusan játszott Dodean ellen. Sosem tervezek előre, de evés közben jön meg az étvágy" – nyilatkozta Varga József klubelnök.

Madarász Dóra is úgy érezte, hogy jól ment neki a játék: „El sem hiszem, ami ma velünk történt. Dodean személyében a világranglistán top negyvenes-ötvenes játékost győztem le. Úgy éreztem, hogy ma bármire képes vagyok."

„Nem hittem volna, hogy 3:0-ra nyerünk – mondta őszintén Szily György, a Szekszárd vezetőedzője. – A meccs előtt azt gondoltam, hogy a játékosállomány alapján kicsit a francia csapat az esélyesebb. Szerintem azért billent felénk a mérleg nyelve, mert mi jobban akartuk a sikert."

Bajnokok Ligája, Nők
Negyeddöntőmásodik mérkőzés

Szekszád AC - TT Saint Quentin 3-0

Mikhailova Polina – Ran Li Kath 3-1
11:9 / 13:11  / 6:11 / 11:4

Madarász Dóra - Monteiro Dodean Daniela 3-1
10:12 / 11:7 / 11:6 / 11:5

Lin Ye - Zeng Jian 3-1
4:11 / 11:6 / 11:7 / 11:9

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram