Az elődöntőig jutottak

2019.08.23.

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó az elődöntőig jutott a csehországi World Tour-versenyen.

A magyar kettős a csütörtöki nyolcaddöntőben az idén világbajnoki bronzérmet szerző Tiago Apolóniát és Joao Monteirót búcsúztatta, a pénteki negyeddöntőben pedig a portugáloknál kisebb neveknek számító ellenfelek következtek a belga Martin Allegro és Florent Lambiet személyében.

A könnyedén megnyert első játszmát követően a másodikban két pont döntött Allegróék javára, az egyenlítés után azonban már nem sok okuk volt az örömre, Szudiék különösebb nehézségek nélkül behúzták a következő két szettet.

Az elődöntőben a mieinkre a második helyen kiemelt tajvani Liao Cseng-ting, Lun Jün-csü kettős várt, amely a nyolcaddöntőben 3:0-ra verte meg Majoros Bence és Alekszandar Karakasevics alkalmi egységét, majd a negyeddöntőben sem vesztett szettet a francia Tristan Flore és Emmanuel Lebesson ellen. A rendkívül magabiztosan menetelő tajvaniakat a magyar fiúk sem tudták megszorítani, így az elődöntőben fejezték be olomouci szereplésüket.

2019 ITTF WORLD TOUR, CZECH OPEN
FÉRFI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Allegro, Lambiet (belga) 3:1 (5, –10, 6, 7)
ELŐDÖNTŐ
Ecseki, Szudi–Liao, Lin (tajvani) 0:3 (–7, –8, –9)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram