Asztalitenisz Hungarian Open, Eger: tíz magyar érem

2015.03.16.

Két arany-, három ezüst- és öt bronzérmet szereztek a magyarok az Egerben péntektől vasárnapig rendezett Hungarian Open nemzetközi para-asztalitenisz-versenyen.

Az első helyen végzett csapatban Kaiser János és Major Endre (1-es sérültségi kategória), illetve Csonka András és Zborai Gyula (8).

Másodikként zárt egyéniben Major és Berecki Dezső (9), illetve csapatban Barabás Balázs és a japán Josida Szinicsi.

Bronzérmesként fejezte be a viadalt Arlóy Zsófia (8), Csonka, Szigeti Béla (10) és csapatban Kis-Juhász József az olasz Salvatore Cacival (4) , valamint Retter Barnabás az osztrák színekben induló Gárdos Krisztiánnal (10).

„A tavaly őszi világbajnokság óta ez az első komoly verseny, többen kategóriát váltottak, játékosaink hozzáállásával és játékával is elégedett vagyok – mondta Aranyosi Péter, a magyar csapat szakvezetője. – Paralimpiai aranyérmesünk, Pálos Péter térdműtéte után lábadozik, pár hetet még várni kell a visszatérésére, ha elindul a versenyen, biztos vagyok benne, hogy ő is éremmel zárt volna.”

A magyarok összesen két arany, három ezüst és öt bronzéremmel zárták az idei Hungarian Opent.

Forrás: MPB

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram