Asztalitenisz a füvön?

2015.06.01.

Az elmúlt héten pénteken és szombaton rendezték meg a Nagy Sportágválasztó sorozat budapesti állomását, amely a Merkapt Maraton Sportközpontban kapott helyet. Kellett is a terület a több, mint 100 sportág kipróbálását lehetővé tevő rendezvényhez, amelyet már 16. alkalommal hoztak tető alá a szervezők.

Az olimpiai, nem olimpiai, szabadidős és versenysportokat képviselő egyesületek, klubok számára kiemelkedő lehetőség közvetlenül az iskolás korosztályból toborozni utánpótlást. Az asztaliteniszt rendhagyóan nem egyesület, hanem közvetlenül a Magyar Asztalitenisz Szövetség képviselte, azon belül is Lajtai Kristóf és András Miklós volt a sportágunk küldöttje.

A pénteki napon 14 óráig az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportok kiemelt figyelmet kaptak minden sportág standján. Ezt követően, illetve szombaton bárki meglátogathatta a Nagy Sportágválasztót, ahol bizony senki nem hiányolta a taraflex borítást a pingpongasztal körül.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram