Aki játszott, kiesett

2022.06.13.

A zágrábi WTT-torna hétfői nyitó napján asztalhoz lépő magyar játékosok egyesben már nincsenek versenyben.

A férfiválogatottunkat egyedül András Csaba képviseli a zágrábi versenyen, de az egyéni szereplése sajnos hamar véget ért. A selejtező első fordulójában a hongkongi Ng Pak Nam ellen megnyerte ugyan az első két szettet, ám 23 éves ellenfele 3:2-re fordítani tudott. András vegyes párosban lesz még érdekelt Imre Leila oldalán.

Női egyesben Imre csak egy játszmában tudta valamelyest felvenni a versenyt kínai ellenfelével, Dari Helga viszont négy szettben legyőzte az indiai Prapti Sent. A következő meccsén a németek 15 éves tehetségétől, Annett Kaufmanntól döntő szett 12:10-re kapott ki.

A kvalifikáció első körében erőnyerő Hartbrich Leonie a szerb Dragana Vignjeviccsel rögtön egy 22:20-as játszmába bonyolódott, amelyet elvesztett. Ezt követően még egyenlíteni tudott, ám több szettet már nem nyert.

Madarász Dóra a selejtező 2. fordulójában kedden mutatkozik be a kínai Cung Ko-man ellen, Póta Georgina pedig a főtáblán kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Női párosban a Madarász, Póta kettősért szoríthatunk majd a 16-os főtáblán.

WTT CONTENDER ZAGREB 2022
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ

1. forduló
András Csaba–Ng Pak Nam (hongkongi) 2:3 (8, 8, –10, –6, –8)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Dari Helga–Sen (indiai) 3:1 (9, 9, –11, 7)
Imre Leila–Csin Jü-hszüan (kínai) 0:3 (–2, –2, –8)
2. forduló
Dari–Kaufmann (német) 2:3 (8, –7, 7, –6, –10)
Hartbrich Leonie–Vignjevics (szerb) 1:3 (–20, 9, –6, –5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram