A Szeged most jobban megszorongatta a Kecskemétet

2021.03.07.

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér hazai pályán 10:8-ra győzött az ATSK Szeged ellen az NB II-ben. A kecskeméti csapat által küldött beszámolót változtatás nélkül közöljük:

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.03.06. 11 óra

Kecskemét Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – ATSK Szeged 10/8

Kspari győztesek: Jádi Dominik 4/3, Füle Kata 2/2, Gyetvai Ákos 4/2, Polónyi Nóra 4/2, Márkus Enikő 2/1,  Jádi/Gyetvai páros 1/0, Füle/Polónyi páros 1/0.

ATSK Szeged győztesek: Márki Róbert 4/3, Szöcs Tamás 4/2, Tubak Dániel 2/1, Krizsán László 4/1, Kasa Zsombor 2/0, Tubak - Krizsán 1/1, Kasa- Szöcs 1/1.

Szegedi csapatot fogadtuk hazai pályán a tavaszi 1. fordulóban az NB-II.-ben.

Az őszi fordulóban, idegenben könnyedén sikerült nyerni. Szegediek a mostani mérkőzésre jóval, erősebb csapattal érkeztek, amely előre vetítette, hogy sokkal nehezebb dolga lesz a Kecskemétieknek.

A páros mérkőzések a Szegedieknek sikerült jobban mind két mérkőzést megnyerték.

A mérkőzés állása 0/2.

Az első egyéni körben a minden hazai játékos nyert és máris vissza vette a vezetést. Kiemelkedett Gyetvai sima 3/0 győzelme Márki felett.

A mérkőzés állás 4/2.

A második körben szoros mérkőzések voltak amelyben Jádi bravúrosan fordított és nyerte meg az egyetlen Sparis győzelmet. Így kiegyenlített a Szeged.

A mérkőzés állása 5/5.

A harmadik körben ismét sikerült a Sparisoknak felül kerekedni és minden meccset megnyerni. Márkus Enikő helyén Füle Kata folytatta, óriási csatában legyőzte Márkit.

A mérkőzés állása 9/5.

A negyedik körben már csak egy mérkőzésre volt szükség a győzelemhez. Füle nagy mérkőzésen nyert a fiatal Kasa ellen ezzel sikerült hazai pályán nyerni.

A mérkőzés állása 10/8.

Fodor Miklós edző: Kiemelendő a csapat minden tagjának a küzdése, az ellenfél jó játékosainak a legyőzésére csak így volt lehetőségünk. Jádi magabiztosan játszott és volt a csapatunk első játékosa. Gyetvai és Polónyi is jó versenyzéssel nyerte mérkőzéseit, amelyek nagyban hozzá járultak a csapat sikeréhez. Füle és Márkus a tőlük elvárható magabiztos játékot mutattak.

A folytatásban Jászkun Volán SC Kft II. Szolnok csapatával játszunk hazai pályán!

Gratulálok a csapatnak hogy a jelenlegi pandémiás helyzetben igyekszenek a legjobbat nyújtani edzésen és a mérkőzéseken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram