„A Sport Legyen a Tied” rendezvény volt Veszprémben is

2016.05.04.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportfejlesztés 2016. április 26-án, Veszprémben megrendezett eseményén a Veszprémi Asztalitenisz SE több méretű asztalt felvonultatott a sportági figyelem felkeltése érdekében. Nemcsak adogatógéppel, hanem kettő miniasztallal is felszerelkezve várták az érdeklődőket, amit a nagy tömegben sokan kipróbálták, páros és egyéni poénok is pörögtek a „nagy” asztaloknál.

Sándor Kinga (Veszprémi Asztalitenisz SE) sikeres bemutatót tartott, aki az elmúlt évben megnyerte az Országos „Reménységek” versenyét. Epinger Márton a Megyei Diákolimpia kisújonc bajnoka klubtársával együtt elkápráztatta a közönséget a rövid bemutató alatt.   A Veszprémi Asztalitenisz SE edzői, Bakonyi Ferenc, Felleg Gábor és Tóthné Nagyőszi Ildikó több évtizede tartanak sportági bemutatókat, továbbá szerveznek dunántúli, országos és régiós versenyeket.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram