A Pénzügyőr lenullázta a Kecskemétet

2021.04.24.

A Pénzügyőr 18:0-ra nyert hazai pályán a tartalékos Kecskeméti Spartacus ellen az NB II-ben. A kecskeméti csapat beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

16. forduló: Pénzügyőr SE - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

2021.04.24. Budapest Róna utca 86. Postás sporttelep.

Pénzügyőr SE - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 18/0

Győztese, Kspari: Gyetvai Ákos 4/0, Polónyi Nóra 4/0, Mayer László 4/0, Simon Dániel Gábor 4/0 Mayer/Simon, Gyetvai/Polónyi páros 1/0 - 1/0.

Pénzügyőr SE: Király Gábor 4/4, Töltl Márton 4/4, Barabás Iván 4/4, Jakab György 4/4,

Páros: Király/Töltl 1/1, Jakab/Barabás 1/1.

A 16. fordulóban, idegenben Budapesten ált asztalhoz csapatunk. A forduló előtt a Pénzügyőr a 4. helyen tanyázik a táblázaton.

Spartacus nagyon megfiatalított csapattal kényszerült fel állni ebben a fordulóban. Fiataljaink küzdöttek szetteket sikerült is nyerni. A nagy játéktudás különbséget nem sikerült leküzdeni senkinek. Serdülő leányválogatott Polónyi Nóra kétszer is döntő szettben hagyta el a küzdőteret. Mayer László és Gyetvai Ákos is egy-egy szettet tudott nyerni. Simon Dániel Gábornak szoros szetteket játszva maradt alul minden mérkőzésen 3/0-ra.

Fodor Miklós edző: Sajnos csapatunk azokra, akik miatt van, nem számíthatott egyéb okok miatt.  A fiataljaink mindent meg tettek a jóval rutinosabb Pénzügyőr ellen. Látványos poénokat játszva szetteket nyerve maradtak alul 18/0 ra. Továbbra is a középmezőnyben a 6. helyen áll csapatunk. A folytatás idegenben lesz a Gyula csapata ellen 2021.május 15-én.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram