A MOATSZ közleménye

2021.11.23.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség vezetőségének közleménye:

Tisztelt Sporttársak!

Az elmúlt hétvégén megrendezett újonc MOATSZ Kupa/csb tapasztalatai, illetve az elmúlt napokban a központi sportirányítás és az állami tulajdonú sportlétesítmények vezetősége által a MOATSZ részére is kiküldött figyelemfelhívó és tájékoztató levélben foglaltak alapján fordulunk Önökhöz/Hozzátok.

Az ebben megfogalmazott utasítások és a vírushelyzet jelenlegi körülményei révén elsőként szeretnénk kiemelni, hogy versenyeink teljes helyszínén kötelező az orrot és szájat takaró maszk használata, kivételt ez alól kizárólag az asztalhoz álló sportolók képeznek mérkőzésük ideje alatt.

A távolságtartás lehetőség szerinti megtartása érdekében a játéktéren és annak közelében kizárólag a sportolók számára szakmai segítséget nyújtók tartózkodhatnak (versenyzőként 1 fő), így a szülők és kísérők a létesítmény adottságaitól függően vagy az emeleti részen vagy az előtérben várakozzanak (orrot és szájat elfedő maszkban).

A jelenleg is érvényben lévő veszélyhelyzet tekintetében nincs változás azt illetően, hogy az események látogatása nézők, hozzátartozók, kísérők esetében oltási igazoláshoz kötött (kártya vagy applikáció), ezért kérjük az egyesületek együttműködését abban, hogy külön hívják fel sportolóik törvényes képviselőinek figyelmét erre, és ennek figyelembe vételével tervezzék meg előzetesen részvételüket, utazásukat.

Kérjük, hogy a szabályok együttműködő, fegyelmezett betartásával segítsék a lebonyolításáért felelős versenybíróság munkáját, mely megbízatása keretében teljes hatáskörrel rendelkezik azt illetően, hogy a fentieknek érvényt szerezzen.

Megértésükért és együttműködésükért előre is köszönettel!

Üdvözlettel:
a MOATSZ vezetősége

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram