A korábban megfogalmazott eljárási rend betartását kérjük

2022.01.04.

Közlemény a serdülő csapatbajnokság, az utánpótlás Budapest Bajnokságok versenybíróságai és a MOATSZ tagszervezetei részére.

Tisztelt Sporttársak!

Az elkövetkezendő hetekben megrendezésre kerül utánpótlás-eseményekkel kapcsolatosan a korábban megfogalmazott eljárási rend betartását változatlanul kérjük:

  1.  versenyeink teljes helyszínén kötelező az orrot és szájat takaró maszk használata, kivételt ez alól kizárólag az asztalhoz álló sportolók képeznek mérkőzésük ideje alatt.
  2. A távolságtartás lehetőség szerinti megtartása érdekében a játéktéren és annak közelében kizárólag a sportolók számára szakmai segítséget nyújtók tartózkodhatnak (versenyzőnként 1 fő) így a szülők és kísérők a létesítmény adottságaitól függően vagy az emeleti részen vagy az előtérben várakozzanak (orrot és szájat elfedő maszkban).
  3. A jelenleg is érvényben lévő veszélyhelyzet tekintetében nincs változás azt illetően, hogy az események látogatása nézők, hozzátartozók, kísérők esetében oltási igazoláshoz kötött (kártya vagy applikáció), ezért kérjük az egyesületek együttműködését abban, hogy külön hívják fel sportolóik törvényes képviselőinek figyelmét erre, és ennek figyelembe vételével tervezzék meg előzetesen részvételüket, utazásukat.

A versenyek megrendezésével, lebonyolításával kapcsolatosan a változtatás jogát, lehetőségét a továbbiakban is fenntartjuk a központi rendelkezések alakulására, lehetséges változásaira tekintettel. 

Kérjük, hogy a szabályok együttműködő, fegyelmezett betartásával segítsék a lebonyolításáért felelős versenybíróság munkáját, mely megbízatása keretében teljes hatáskörrel rendelkezik azt illetően, hogy a fentieknek érvényt szerezzen.

Megértésükért és együttműködésükért előre is köszönettel!

Budapest, 2022. január 4.

Üdvözlettel:
a MOATSZ vezetősége

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram