A Kecskemét stabilizálta a második helyét

2022.04.04.

A Kecskemét 11:7-re nyert Szolnokon az NB II legutóbbi fordulójában. A kecskeméti csapat beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

16. forduló: Jászkun Volán Sport Club Kft. - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi 2022.04.03. Szolnok, Zrínyi u.7., 11 óra.

Szolnokon léptek asztalhoz a Kecskemétiek. Nehéz mérkőzésre volt kilátás.

A párosok küzdelméből sikerült mind két párost megnyerni a Kecskemétieknek 2/0.

Az egyéni első körben Pávics és Gyetvai nyerni tudott. 

Az állás 4/2 a Sparinak.

A második körben Pávics és Szöllösi találkozóján 3/2 re nyerni tudott a sparis versenyző így 3 győzelemmel fordultak.

 Az állás 7/3.

A harmadikban körben ismét sikerült 3 győzelmet elkönyvelni a Kspari-Kesi csapatának. Ebben a körben sikerült a győzelmet is megszerezni.

Az állás 10/4.

A negyedik körben a Szolnokiak nyertek 3 mérkőzést. Pávicsnak ismét sikerült veretlennek maradnia.

Végeredmény 11/7.

Győztese, Kspari-Kesi: Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/3, Polónyi Nóra 4/2, Mayer László 4/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/1.

Győztesek: Jászkun Volán Sport Club Kft. :Ifj. Szöllösi Balázs 4/3, Barna Ádám 4/2,

Gelei Sándor 4/1, Molnár László 4/1, Páros: Barna-Gelei 1/0, ifj. Szöllösi – Molnár 1/0

Győztesek Újszász: Nagy Sándor 4/2, Leskó László 4/0, Katona Csaba 4/0, Kovács Szilárd 4/0 . Páros: Katona-Kovács 1/0, Leskó-Nagy 1/0

Fodor Miklós edző: végéhez közeledik a férfi NB-II. bajnokság. A tabellán a 2. helyen áll a csapat amit a mai győzelemmel tovább stabilizáltak. Pávics Péter veretlenül zárta ismét a mérkőzést és bizonyította hogy a csapatunk első embere. Gyetvai Ákos nagyon közel állt ismét a 4 győzelemhez. Az ellenfél kellemetlen stílusban játszó első játékosától szenvedett nagy csatában vereséget. Polónyi Nóra hajnalban ért haza a Nemzetközi versenyről (Otocec Szlovénia) fáradtan nagyot küzdve nyerte meg azt a 2 mérkőzést amire szükség volt a győzelemhez. Mayer László küzdött de a mai napon jobbak voltak az ellenfelek.

Gratulálok a csapatnak.

Folytatás Kecskeméten 2022. május 15. 10 óra. Békési TE csapata ellen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram