A Budaörsi Sport Club „asztalitenisz-palántái” szépen fejlődnek

2022.05.03.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség 2021-ben meghirdette a pályázati lehetőséget a 6-8 éves gyerekek sportággal történő megszerettetését célzó Palánta Programra az ország asztalitenisz-szakosztályai számára. A Budaörsi Sport Club sikeresen pályázott, és Nagy Attila Tamás edző vezetésével és Hajduska Rita edző állandó közreműködésével 2021 őszén elindultak a foglalkozások. Íme, a klub beszámolója:

Teltek a hónapok, a gyerekek és a szülők kitartását, valamint az edzők pedagógiai érzékét dicséri, hogy a programot elkezdő kisgyerekek közül ma is mindannyian pingpongoznak.

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztálya számára fontos, hogy a sportág minden területén jelen legyen. A fiatalok, jelen esetben a legfiatalabbak számára vonzó és ösztönző lehet az a tény, hogy a sportteremben magyar bajnokok, Európa-bajnokok és olimpikonok is jelen vannak, sőt a program keretében együtt is játszhatnak velük.

Pingpongpalánta
Fazekas Mária is beszáll a fiatalok tanításába

A bemutató edzés fantasztikusan sikerült, öröm volt látni, hogy a szülők és az edzők milyen büszkén figyelték a gyerekeket, akik már tanult, asztalitenisz-specifikus sportmozgásokat, technikát mutattak be. A gyerekek szorgalmukért, ügyességükért egy „pingpong palánta” feliratú pólót kaptak az egyesülettől ajándékba, melynek biztosításában ezúttal is számíthattunk egyik legfontosabb partnerünkre, a Butterfly Magyarország Kft.-re.

Egyesületünk nevében köszönjük a programban részt vevő gyerekek, a szülők, az edzők és az edzőpartnerek lelkes, odaadó munkáját.

Bízunk abban, hogy a programban részt vevő gyerekek közül minél többen minél tovább űzik az asztaliteniszt. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram